Menu
Tom Brady er klar for et klubbskifte. Foto: David J. Phillip / AP / NTB scanpix

NFL-superstjernen Tom Brady signerte for Buccaneers

NFLs største stjerne Tom Brady satte fredag navnetrekket sitt på kontrakten med Tampa Bay Buccaneers. Dermed fortsetter karrieren hans i Florida.

Av NTB | 20.03.2020 15:02:05

Sport: Buccaneers bekrefter Brady-signeringen på sine nettsider.

Det har i forkant av fredagens offentliggjøring vært meldt at den 42-årige quarterbacken var enig med Florida-klubben om en avtale. Tidligere denne uken rapporterte velinformerte Ian Rapoport i NFL Network at Brady hadde forhandlet fram en avtale som gir ham drøyt 300 millioner kroner i årslønn.

Brady har i løpet av 20 sesonger med New England Patriots vunnet superbowl seks ganger, flere enn noen annen spiller. I tillegg har han tre finaletap, hvilket betyr at han har tatt laget sitt til finale nesten annethvert år i snitt.

Han er sportens mest suksessrike spiller gjennom alle tider, men kontrakten hans med Patriots løp ut etter forrige sesong, og det ble ikke oppnådd enighet om en ny.

Tampa Bay Buccaneers eies av Glazer-familien, som også eier fotballklubben Manchester United. Klubben vant Superbowl i 2003, men har ellers hatt få høydepunkter. Bucaneers har den laveste seiersprosenten ikke bare i NFL, men i alle de fire store amerikanske proffidrettene.

Likevel velger Brady å bytte ut tilværelsen som patriot med et liv som pirat. Han deler initialer med Tampa Bay, men må ta med seg vinnerkultur til en klubb som ikke har vært i sluttspillet siden 2008. De gode nyhetene er at Bucs har flere gode mottakere.

(©NTB)

Flere nyheter: