reklame
Menu
Tom Brady får ikke lov til å trene i parken i sin nye hjemby Tampa. Foto: Charles Krupa / AP / NTB scanpix

NFL-stjerne jaget bort fra park i sin nye hjemby

NFL-quarterbacken Tom Brady, som nylig skiftet klubb til Tampa Bay Buccaneers, fikk ikke den hyggeliste mottakelsen i sin nye hjemby.

Av NTB | 21.04.2020 13:02:29

Sport: Den amerikanske fotballigaens største stjerne måtte nemlig bortvises fra en park han trente i på egen hånd i Tampa. Parken var stengt som et tiltak i kampen mot koronaviruset, opplyste byens borgermester Jane Castor i sin daglige virusoppdatering mandag.

– Parkene våre er nedstengt, og mange av våre parkansatte patruljer rundt. En av dem så en person som trente i en av parkene våre, og hun gikk bort til ham for å gi ham beskjed om at den var stengt. Og så var det Tom Brady, sier Castor.

42-åringen Brady flyttet nylig til Tampa etter en suksessrik 20-årsperiode med New England Patriots. Etter parkepisoden har byen sendt ham en personlig hilsen via Twitter.

– Beklager, Tom Brady! Vårt parkteam kan knapt vente med å ønske deg og hele vårt samfunn tilbake med store smil. Fram til det, hold deg trygg og hold deg hjemme så mye som mulig for å hjelpe til med å flate ut viruskurven, skriver Tampa.

(©NTB)

Flere nyheter: