reklame
Menu
Quinton Dunbar prøver å takle Dallas Cowboys-quarterback Dak Prescott i en NFL-kamp. Dunbar er siktet for et væpnet ran begått onsdag. Rett før politiet utstedte pågripelsesordre snakket han i en pressekonferanse om at han ville takke sin nye klubb for tilliten med eksemplarisk oppførsel. Foto: Ron Jenkins, AP / NTB scanpix

NFL-spiller snakket om å være forbilde, ettersøkt for væpnet ran begått dagen før

NFL-spillerne DeAndre Baker fra New York Giants og Quinton Dunbar fra Seattle Seahawks er ettersøkt for væpnet ran i Florida.

Av NTB | 15.05.2020 10:32:56

Sport: Politiet i Miramar utstedte torsdag pågripelsesordre på de to etter at flere vitner anmeldte dem for å ha ranet de øvrige gjestene under en fest dagen før. Torsdag morgen var Dunbar i videopressekonferanse med medier i Seattle og snakket om at han ville gjengjelde klubbledelsens tro på ham.

– Jeg håper å betale dem tilbake med måten jeg framstår som person, sa han blant annet.

Noen timer senere sprakk nyheten om at han er ettersøkt for ran.

22-årige Baker og 27-årige Dunbar var på en fest da det oppsto håndgemeng. Ifølge vitner tok Baker fram et håndvåpen, og de to NFL-spillerne og to andre menn truet gjester til å gi fra seg penger, klokker og andre verdigjenstander. Ifølge nfl.com slapp ranerne unna med verdier for over 650.000 kroner.

De fire forlot stedet i tre luksusbiler som ifølge vitnene sto parkert på en måte som gjorde det enkelt å komme seg unna i en fei. Politiet mener på grunnlag av det at ranet var planlagt.

Baker ble valgt av Giants i første runde i fjorårets NFL-draft. Han spilte alle 16 grunnseriekamper i debutsesongen i NFL, 15 av dem fra start.

– Vi er klar over situasjonen og har vært i kontakt med DeAndre. Vi har ikke ytterligere kommentar nå, meddelte Giants i en uttalelse.

– Jeg er glad for å ha lagt situasjonen i Washington bak meg. I Seattle har jeg ingen bekymringer, sa Dunbar noe upresist.

– Vi er klar over situasjonen med Quinton og er fortsatt i ferd med å innhente informasjon. Vi overlater ytterligere kommentarer til etterforskerne og lokale myndigheter, meddelte klubben da siktelsen ble kjent.

De to forsvarsspillerne er begge fra Miami. Begge er siktet for væpnet ran mot fire personer. I tillegg er Baker siktet for grov kroppsskade med skytevåpen.

Dunbar ble ikke draftet, men signerte for Washington Redskins i 2015. Han startet 11 kamper sist sesong, før Seahawks byttet ham til seg i mars. Han hadde torsdag sin første pressekonferanse som Seahawks-spiller.

(©NTB)

Flere nyheter: