Menu
Etter en karriere for det meste tilbrakt i skyggen av andre fikk Kansas City Chiefs-reserven Chad Henne (4) en sjelden dag i sola da han kom inn for superstjernen Patrick Mahomes og førte tittelforsvareren til semifinale i sluttspillet. Foto: Charlie Riedel, AP / NTB

NFL: Reserven ble Chiefs-helt da superstjernen Mahomes ble skadd

Tittelforsvarer Kansas City Chiefs tok seg til semifinale i NFL-sluttspillet selv om superstjernen Patrick Mahomes måtte ut med hjernerystelse.

Av NTB | 18.01.2021 01:38:19

Sport: Hans 35-årige reserve Chad Henne viste mental styrke ved å riste av seg en stygg feilpasning og bidra med avgjørende løp og pasninger da Chiefs halte i land 22-17-seier over Cleveland Browns.

Etter kampen lanserte Mahomes emneknaggen #HenneThingIsPossible, som tok av på sosiale medier.

Mahomes ble taklet hardt midtveis i 3. periode og var ustø da han ble hjulpet på beina. Han kom ikke på banen igjen, og Browns øynet håp om å vende kampen etter å ha blitt utspilt i første halvdel og ligget under 3-19.

Henne kastet en pasning til motspiller som ga Browns ballen med åtte minutter igjen og fem poeng å hente inn, men Chiefs-forsvaret sto opp og stoppet motstanderen, godt hjulpet av 17.000 sosialt distanserte, men høylytte tilhengere på Arrowhead Stadium.

Henne og angrepet måtte flytte ballen for å hindre at Browns og deres quarterback Baker Mayfield fikk den igjen, og han sto opp med et fryktløst løp på 14 yards og deretter en presis pasning til stjernemottaker Tyreek Hill.

(©NTB)

Flere nyheter: