reklame for Sheiken Bowling
Menu
Dwayne Haskins gikk bort lørdag. han ble angivelig påkjørt av en bil og døde senere av skadene. Foto: Gene J. Puskar, File /AP / NTB

NFL-quarterback døde i bilulykke

Quarterbacken Dwayne Haskins ble påkjørt av en bil og mistet livet i Florida i morgentimene lørdag amerikansk tid. 24-åringen var ansett som et stort talent.

Av NTB | 09.04.2022 19:19:31

Kriminalitet og rettsvesen: Klubben hans, Pittsburgh Steelers, bekrefter dødsfallet på Twitter etter at Haskins’ agent fortalte ESPN det tidligere på dagen.

«Hvil i fred», skriver de.

Også hovedtrener Mike Tomlin har uttalt seg om dødsfallet.

– Jeg er knust og tom for ord etter å ha hørt om dødsfallet. Han ble fort en del av vår familie, og han var en av de mest hardtarbeidende spillerne, både på banen og i nærområdet. Våre tanker går til hans kone og hele hans familie, sier han.

Haskins ble draftet av Washington Football Team i 2019 og spilte den påfølgende sesongen for hovedstadslaget. I januar 2021 byttet han til Pittsburgh Steelers, men spilte lite som tredjevalg. Han signerte en ny ettårskontrakt med laget i mars etter at veteranen Ben Roethlisberger ga seg etter sist sesong.

Haskins spilte collegefotball for Ohio State University og er én av kun sju som har nådd milepælen å kaste 50 touchdowns i sin første sesong på nivået.

Lørdag døde han da han angivelig ble påkjørt av en bil.

(©NTB)

Flere nyheter: