Menu
Tom Brady, den mestvinnende NFL-spilleren gjennom tidene, legger ikke opp likevel. Den kommende sesongen gjør 44-åringen comeback for Tampa Bay Buccaneers. Foto: Mark LoMoglio / AP / NTB

NFL-legenden Tom Brady gjør comeback

Tom Brady, den mestvinnende NFL-spilleren gjennom tidene, legger ikke opp likevel. Den kommende sesongen gjør 44-åringen comeback for Tampa Bay Buccaneers.

Av NTB | 14.03.2022 00:40:04

Sport: Det skriver quarterbacken på Twitter søndag kveld. Brady kunngjorde at han ville legge opp 1. februar, men etter to måneder i tenkeboksen har han ombestemt seg.

– I løpet av disse to månedene har jeg innsett at min plass fortsatt er på banen og ikke på tribunen. Den tiden vil komme, men den er ikke nå, skriver Brady.

Nyheten kommer i tide for at Buccaneers kan justere sin planlegging før draften til neste sesong.

«Bucs»-trener Bruce Arians er begeistret for comebacket.

– Vi er i ekstase over at han har bestemt seg for å fortsette og jobbe mot nok et mesterskap, sier Arians.

Klubbens sportssjef Jason Licht avslører at han har hatt samtaler med Arians og Brady den siste tiden.

– Det førte til at vi trodde det var en realistisk sjanse for at han ville komme tilbake, sier Licht.

– Tom er tidenes beste quarterback og spiller fortsatt på elitenivå, legger han til.

Brady er allment anerkjent som tidenes beste i amerikansk fotball. Han har vunnet sju superbowltitler og blitt kåret til mest verdifulle spiller i finalen fem ganger. Brady har spilt 14 NFL-semifinaler og vunnet 10 av dem og blitt mester i tre ulike tiår.

Siste tittel kom i 2020 med Tampa Bay Buccaneers, som han gikk til etter at New England Patriots ikke ville forlenge kontrakten hans. Han skrev i etterkant av superbowltriumfen en toårskontrakt med Florida-laget, men sa i februar at han hoppet av etter ett år.

(©NTB)

Flere nyheter: