Menu
Tom Brady sier han fortsatt ikke har bestemt seg for når han vil legge opp. Foto: AP / Matt Patterson / NTB.

NFL-Brady sier han fortsatt er i tenkeboksen

NFL-legenden Tom Brady kommenterer for første gang ryktene om at karrieren er over. Han sier han ikke vet når han vil gi seg.

Av NTB | 01.02.2022 07:52:06

Sport: – Jeg vet når jeg vet, og når jeg ikke vet, så vet jeg ikke. Jeg kommer ikke til å ta en forhastet beslutning, sier 44 år gamle Brady, allment anerkjent som tidenes beste NFL-spiller.

Brady tar bladet fra munnen tre dager etter at ESPN kunngjorde at han har bestemt seg for å legge opp. Senere ble nyheten dementert, men mange venter likevel på at det skal bli offisielt.

– Jeg er fortsatt i den prosessen jeg sa jeg skulle gjennom, sier Brady i podkasten Let’s go!

Brady har allerede sagt at han ønsker å bruke mer tid med kona Gisele Bündchen og deres tre barn. 44-åringen har vunnet Superbowl sju ganger, seks ganger med New England Patriots og i fjor med Tampa Bay Buccaneers.

Det har også vært spekulasjoner om Bradys kontrakt og finansielle interesser spiller inn på beslutningen om å legge opp.

Dersom beslutningen kommer etter fredag 4. februar, vil han få utbetalt rundt 140 millioner kroner i en signeringsbonus, men vil ifølge AP likevel skylde klubben Buccaneers penger dersom han velger å pensjonere seg nå.

(©NTB)