reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
KBKs Flamur Kastrati kalte Vålerengas trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper». Her har de to tilsynelatende skværet opp. Foto: Fredrik Hagen / NTB

NFF vil ta opp Kastrati-saken

Det kan gå mot disiplinærsak for Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati. Norges Fotballforbund følger standard prosedyrer i slike saker.

Av NTB | 26.10.2020 11:08:12

Sport: – Vi har begynt å samle sammen opplysninger rundt saken og skal ha et møte ved 12-tiden mandag. Det er standard prosedyre i slike saker, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til NTB.

Etter møtet blir det trolig klart om NFF går videre med saken eller ikke, men mye tyder på at det vil komme med en reaksjon, men det er gjennom NFFs disiplinærutvalg.

– Har du fått med deg at Kastrati forklarte til VG at han ikke visste at uttrykket «soper» var nedsettende overfor homofile?

– Det kan ikke jeg svare på. Det er opp til vårt disiplinærutvalg å si noe om, svarte Fisketjønn.

Kristiansunds Kastrati kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper» for åpen mikrofon til Eurosport i pausen mellom kampen mellom Vålerenga og KBK i Oslo søndag.

– Stopp-kampanjen mot rasisme i fotballen bør omfatte all type negativ ordbruk, både mot skeive, kvinner og for eksempel fargede, svarte kulturminister Abid Raja (V) til NTB søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: