Menu
Landslagssjef Ståle Solbakken (t.v.), Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard under trening med landslaget. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

NFF tar sannsynligvis Haaland-grep for å unngå misforståelser etter intervjuer

Erling Braut Haaland kommer trolig til å bli skjermet mer enn vanlig under landslagssamlingen og kampene mot Slovakia og Armenia.

Av NTB | 21.03.2022 16:34:37

Kuriosa og kjendiser: Landslagssjef Ståle Solbakken tok uoppfordret opp at det mest sannsynlig ikke blir mye å se til Haaland i intervjuer og på medieseanser i forbindelse med Ullevaal-kampene.

Haaland ankom Norge mandag i privatfly, og han trener med laget tirsdag. Det er ventet at han i løpet av få uker bestemmer seg for hvilken klubb karrieren skal fortsette i.

De to mest sannsynlige alternativene er Real Madrid og Manchester City.

– Jeg tror at vi skal ha ekstrem forståelse for at han på denne samlingen kanskje blir litt ekstra skjermet og får lov til å på en måte være litt mer privat enn han hadde vært i en konkurransekamp i juni, sa Solbakken under en pressekonferanse på Åråsen stadion mandag.

– I verdens største idrett har vi kanskje en av verdens tre mest attraktive spillere som har et trykk på seg nå. Hvert ord og hver setning han sier blir vendt og endevendt i alle…. Uansett hvor mye jeg kan skryte av hvor redelige dere (norsk presse) er, så er nok det med at oversettelser til alle land, kan bli spekulative, fortsatte han.

Haalands videre vei blir trolig snart avgjort.

– Han skal treffe noen ekstremt viktige valg og er under et trykk jeg tror veldig få av oss kan sette oss inn i, sa Solbakken.

(©NTB)

Flere nyheter: