Menu
Nils Fisketjønn i NFF er klar på at flystreiken i SAS skaper problemer for toppfotballen. Foto: Terje Pedersen / NTB

NFF om flystreiken: – Kan ikke utelukke at noen kamper utsettes

Konkurransedirektøren i Norges Fotballforbund, Nils Fisketjønn, erkjenner at flystreiken i SAS kan føre til utsettelser i Eliteserien og 1. divisjon.

Av NTB | 04.07.2022 14:46:10

Sport: 900 SAS-piloter gikk mandag ut i streik som følge av brudd i meklingen mellom flyselskapet og pilotene. Over 580 flygninger kan bli kansellert og føre til store problemer for klubbene med lang reisevei.

Til midtuka spilles både Molde – Jerv og Kristiansund – Tromsø i Eliteserien, mens det er full runde i 1. divisjon torsdag og eliteserierunde til helgen. NFF håper alt går som planlagt, men forteller at flystreiken byr på problemer.

– Pilotstreiken er et scenario NFF har vært forberedt på. Vi har en tett dialog med våre klubber, og budskapet er det samme som under flyteknikerstreiken. Vårt felles mål er å gjennomføre så mange kamper som mulig. Vi har bedt våre klubber om å ha busser i beredskap ved behov. Dette kan likevel by på utfordringer for kamper med den lengste reiseavstanden, så vi kan selvsagt ikke utelukke at noen kamper må utsettes. Om og når det skjer, så vil vi informere om det på NFFs kanaler, sier Nils Fisketjønn.

(©NTB)

Flere nyheter: