Menu
Neymar mister resten av gruppespillet for Brasil etter at han pådro seg en ankelskade. Foto: Laurent Gillieron / Keystone via AP / NTB

Neymar mister kampen mot Sveits

Brasil-stjernen Neymar mister neste VM-kamp mot Sveits i fotball-VM som følge av skaden han pådro seg i åpningskampen mot Serbia torsdag.

Av NTB | 25.11.2022 16:36:51

Sport: Det sier laglege Rodrigo Lasmar fredag, ifølge den brasilianske avisen Globo og nyhetsbyrået AFP.

Globo skriver at PSG-vingen ikke blir å se i resten av puljespillet, men landslagslege Lasmar sier at det hittil er kampen mot Sveits han mister. Også høyreback Danilo går glipp av Sveits-kampen.

– Vi vil ikke ha disse spillerne tilgjengelige for neste kamp, men de vil fortsette behandlingen for å bli klare til resten av turneringen, sier Lasmar i en videomelding.

Neymar ble byttet ut etter 80 minutter og hadde tydelige smerter. Brasilianske medier meldte at Neymar gråt på innbytterbenken.

Bilder viste en markant hevelse i den høyre ankelen.

– Vi har ikke bestemt tid for MR-undersøkelse, men vi skal ha en ny sjekk i morgen (fredag). Vi får se an i 24 til 48 timer (etter kampen), sa Lasmar etter kampen.

Brasil vant 2-0 over Serbia og møter også Kamerun i puljespillet. Søramerikanerne er sett på som en av favorittene til å vinne mesterskapet i Qatar.

(©NTB)

Flere nyheter: