Menu
Newcastle-manager Steve Bruce kommer med et kreativt forslag for å få fullført sesongen i Premier League. Foto: Owen Humphreys / PA via AP / NTB scanpix

Newcastle-sjefens forslag: PL-fotball hver dag

Newcastle-manager Steve Bruce er innstilt på å fullføre Premier League-sesongen og foreslår en «fotballens festmåned» med kamper hver dag.

Av NTB | 26.03.2020 19:46:39

Sport: Inntil videre er Premier League-sesongen utsatt til 30. april som følge av koronavirus-pandemien, og det er helt klart at den ikke kan fullføres som planlagt 17. mai. Bruce er blant dem som er villig til å tøye strikken langt for å spille 2019/20-sesongen ferdig når fotballen igjen kan rulle på De britiske øyer.

– Vi må prøve å få fullført sesongen, koste hva det koste vil. Alle ønsker det, sier Bruce i et intervju med avisen Daily Telegraph.

– Vi kan ha en «fotballens festmåned». Kamper hver dag, og lagene spiller to eller tre kamper i uken. Det er ikke ideelt, men når vi kan spille 10-15 kamper i desember og starten av januar, kan vi klare det for å fullføre denne sesongen, sier Newcastle-manageren og fortsetter:

– Det betyr sannsynligvis at starten på neste sesong må utsettes. Vi må sannsynligvis også stryke en av cupene og klare oss uten en vinterpause. Men det er mulig. Uansett skal vi finne en måte å gjøre det på.

Bruces lag ligger på 13.-plass i Premier League med ni runder igjen å spille. Newcastle er også klar for kvartfinale i FA-cupen, der de etter planen skal spille hjemmekamp mot tittelforsvarer Manchester City.

(©NTB)

Flere nyheter: