Menu
Turister med ansiktsmasker på Times Square i New York søndag. Meldingen kom samme dag om at teatre, musikaler og restauranter er stengt, barer og annet uteliv lukker dørene for å unngå spredning av koronavirus. Foto: Wong Maye-E / AP / NTB scanpix

New York og Los Angeles stenger spisesteder, uteliv og underholdning

New York og Los Angeles stenger teatre, barer og nattklubber, avlyser konserter og musikaler, mens restauranter kun leverer takeawaymat fra nå.

Av NTB | 16.03.2020 07:31:53

Fritid: New York kunngjorde søndag at byen stenger så godt som alt av sosialt uteliv og følger etter delstater som Illinois, Ohio, Massachusetts, Washington og Pennsylvania, som har midlertidig stengt serveringssteder, mens skoler er stengt i 32 delstater i USA, melder CNN.

Ved midnatt natt til mandag fulgte Los Angeles etter og stengte størsteparten av millionbyens underholdningsindustri og utelivsarena.

I kunngjøring sier Los Angeles-borgermester Eric Garcetti at restauranter, barer og nattklubber skal være stengt til 31. mars i første omgang. Det blir dog mulighet for å hente mat på spisesteder, å betjene drive-in-tjenester og å fortsette med utkjøring av mat.

(©NTB)

Flere nyheter: