Menu
Leandro Trossard feier inn vinnermålet mot Southampton, som nærmer seg nedrykksstreken. Foto: Glyn Kirk / Pool via AP / NTB

Nedturen fortsetter for Southampton – tapte bunnkamp

Verken Southampton eller Brighton var i form før oppgjøret mellom lagene i Premier League søndag. Der seiret Brighton med 2-1 og forverret Southampton-krisen.

Av NTB | 14.03.2021 15:08:07

Sport: Southampton åpnet sesongen knallsterkt og lå helt oppe på 6.-plass etter 1-0-seieren over Liverpool 4. januar, men siden den gang har lite gått veien for «The Saints».

Med 1-2-tapet for Brighton søndag har laget tapt ni av sine elleve siste kamper og begynner å ligge faretruende nær nedrykksstreken.

For Brighton endte kampen med en etterlengtet trepoenger etter tre strake ligatap.

Før kampen lå laget à poeng med Fulham på nedrykksplass, men Brighton får nå en luke ned til nedrykkstreken på tre poeng, med én kamp til gode på flere av bunnlagene.

Pusterommet i bunnet av tabellen får de takket være scoringer av Lewis Dunk og Leandro Trossard. Dunk ga bortelaget ledelsen med en kontant heading etter 16 minutter, før Che Adams utlignet for Southampton med en presis volley og sørget for uavgjort til pause.

Men ti minutter etter hvilen scoret Trossard det som til slutt ble vinnermålet. Belgieren ble enkelt spilt gjennom av Danny Welbeck, og alene med keeper avsluttet Trossard kontant i mål.

(©NTB)

Flere nyheter: