Menu
Celtics Kristoffer Ajer fullførte ikke kampen mot Lille torsdag. Foto: Michel Spingler, AP / NTB

Nedslående cupnyheter fra manager Lennon om Ajer

Kristoffer Ajer måtte av banen etter 53 minutter for Celtic i 2-2-kampen mot Lille i europaligaen torsdag. Det er lysken som skaper trøbbel for ham.

Av NTB | 29.10.2020 22:08:10

Sport: Den skotske avisen Daily Record skrev i sitt direktereferat at det så ut som «Ajer har fått en lyskeskade». Stopperkollega Shane Duffy vinket til Celtic-benken, pekte mot lysken og ba om et raskt spillerbytte mens Ajer lå nede.

Bildene som kom ut etter kampen viste også at Ajer tok seg til venstre lyske før han måtte gi seg kort inn i andreomgangen.

– Det ser ikke så bra ut for ham. Han klaget over lysken. Vi får se hva som skjer, men han virker tvilsom med tanke på kampen søndag, sa Celtic-manager Neil Lennon etter kampen.

Celtic har fire kamper på rad uten seier og spiller semifinale i den skotske cupen mot Aberdeen til helgen. Mye tyder på at Ajer ikke er aktuell der.

Nordmannen har hatt et brutalt kampprogram den siste måneden. Han startet torsdag sin niende kamp for klubb- og landslag siden 1. oktober. Inntil han gikk av banen i Frankrike hadde han spilt samtlige minutter, inkludert ekstraomgangene i EM-omspillet mot Serbia.

Mohamed Elyounoussi scoret Celtics mål mot Lille. Begge var over middels flotte.

Norge spiller tre landskamper i perioden 11. til 18. november.

(©NTB)

Flere nyheter: