Menu
Alioune Ndour bredsider inn 3-0. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Haugesund knuste Mjøndalen 7-0

Alioune Ndour var i fyr og flamme i hjemmeoppgjøret mot Mjøndalen søndag. Spissen scoret hattrick på 19 minutter da Haugesund banket nedrykkskandidaten 7-0.

Av NTB | 17.10.2021 19:38:32

Sport: 22 minutter var spilt da Benjamin Tiedemann Hansen sørget for 1-0 etter en corner. Så var det duket for Ndour-show. Etter 26 minutter slo Anders Bærtelsen et nydelig innlegg til spissen, som headet ballen i mål.

Fem minutter før pause sto det 3-0. Ndour dro lekkert av en Sivert Øverby i ubalanse før han enkelt bredsidet ballen i mål bak Makani.

Og på overtid av den første omgangen scoret han sitt tredje. Spissen dro av to MIF-forsvarere før han hamret ballen i samme hjørne som han la ballen da han scoret 3-0-målet.

Senegaleseren har scoret sju mål denne sesongen.

– Han har rett og slett sitt livs kamp. Han trår ikke et steg feil. det er høy, høy klasse, sa MIF-kaptein Christian Gauseth i pausen.

– En god følelse så klart. Det var min sjanse i dag, og jeg grep den, sa en ydmyk Ndour.

0-4 til pause gjorde at Vegard Hansen byttet ut tre av fem forsvarsspillere. Det hjalp lite. Etter pausen scoret Martin Samuelsen ett og Alexander Søderlund to mål.

For Søderlunds del var det hans første scoringer siden returen til norsk fotball. Han var rørt etter scoringene.

– Det var litt emosjonelt for meg. Jeg må si det. Det var veldig spesielt, men et utrolig godt øyeblikk, sa Søderlund til Discovery+.

Haugesund er nummer sju med 31 poeng, mens Mjøndalen er fortsatt sist med 15 poeng. Begge lag har igjen åtte kamper.

– Det er flaut, var MIF-trener Vegard Hansens korte kommentar etter kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: