Menu
Haugesunds Alioune Ndour jubler etter 2-2 mot Viking. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Ndour-dobbel da Haugesund snudde et brennhett rogalandserby

Lokaloppgjøret mellom Haugesund og Viking i Eliteserien i fotball hadde tidvis høy temperatur. Hjemmelaget vant til slutt 4-2 etter en dramatisk første omgang.

Av NTB | 25.06.2022 18:01:10

Sport: Viking ligger med det seks poeng bak toppen av Eliteserien med to kamper mer spilt.

19 år gamle Christos Zafeiris satte inn spikeren i kista med 4-2 på overtid etter en tett og jevn batalje, som startet dramatisk.

Daniel Karlsbakk erstattet Veton Berisha, som startet kampen på benken, og fikk en drømmeåpning på debuten sin da han sendte Viking i ledelsen etter tre minutter. Vertene svarte raskt med en utligning av Alioune Ndour som satte inn sin fjerde scoring på de siste fire kampene.

Etter tolv minutter ble det dramatisk da Kristoffer Løkberg hindret Bilal Njie i å få en hel banehalvdel for seg selv. Rohit Saggi dro opp det røde kortet, og sendte midtbanespilleren i garderoben.

Og kaoset var ikke over etter det. Samúel Fridjónsson sendte Viking tilbake i ledelsen på straffespark etter 20 minutter. Ni minutter senere satte Haugesund ballen i mål på nytt, men målet ble annullert etter mye fram og tilbake fra dommerteamet.

Haugesund kom ut med mye energi etter pause. Ndour utlignet med et kanonskudd sju minutter etter hvilen.

Danske Søren Reese sørget for ledelse etter 84 minutter før Zafeiros ordnet 4-2-seier.

(©NTB)

Flere nyheter: