Menu
Philadelphia 76ers og Detroit Pistons i aksjon i en av de siste kampene før NBA-sesongen ble stoppet i mars. Ligaens ledelse vil avvente situasjonen to til fire uker før det avgjøres om og når sesongen skal gjenopptas. Foto: Matt Slocum, AP / NTB scanpix

NBA avventer virusutviklingen 2-4 uker før avgjørelse om sesongen

NBA-sjef Adam Silver vil avvente utviklingen av viruspandemien i to til fire uker til før det fattes avgjørelse om eventuell gjenopptakelse av sesongen.

Av NTB | 13.05.2020 19:17:51

Sport: Det har han informert klubbeiere og spillerrepresentanter om, ifølge flere nordamerikanske medier.

Silver kom med tidsanslaget for en avgjørelse i en videokonferanse med klubbeierne, ifølge The Athletic og ESPN. Det er første gang det er antydet en tidsramme for avgjørelse om å fortsette sesongen i basketballigaen som ble avbrutt 12. mars.

– NBA venter en måned til før det treffes en avgjørelse. De venter på flere data som viser hvor alvorlig viruset er for folk i vår alder, tvitret Los Angeles Lakers-spiller Jared Dudley.

– Nå er vi i en situasjon hvor det handler om helse, og slik må det være. Ettersom vi får flere data får vi vite mer om hvor trygt det vil være å spille. Det kommer.

NBA vil studere smitteutviklingen, finne ut mer om hvem som blir alvorlig syke og hvordan andre idrettsligaer håndterer testing og veien tilbake til konkurranser.

(©NTB)

Flere nyheter: