Menu
Den tidligere NHL-proffen David Booth bidro med to mål da Manglerud Star slo Grüner søndag. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix

Narvik-seier etter sterk opphenting, Manglerud Star vant også

Manglerud Star slo Grüner 5-2 søndag og holder følge med Narvik, som snudde til 5-4 seier mot Sparta Sarpsborg med tre mål i siste periode.

Av NTB | 19.01.2020 19:39:51

Sport: Stavanger Oilers har for lengst festet et jerngrep om førsteplassen i eliteserien i ishockey og økte søndag forspranget på toppen til 21 poeng med 2-1 seier mot Stjernen, men i bunnen av tabellen kjempes det en innbitt kamp om å ta den siste sluttspillplassen og unngå nedrykkskvalifisering.

Søndag vant både Narvik og Manglerud Star etter å ha ligget under.

Manglerud Star har vært i storform etter at laget hentet inn den tidligere NHL-proffen David Booth og jakter Narvik på den siste sluttspillplassen.

Narvik lå veldig dårlig an hjemme mot Sparta Sarpsborg da de gikk inn til tredje periode på stillingen 2-4. Men etter to mål og en assist fra finske Arttu Nishikangas i siste periode snudde Narvik til 5-4 og tok viktige poeng. Joachim Engsveen scoret vinnermålet 1.10 minutt før slutt.

Etter Narviks snuoperasjon var det desto viktigere for Manglerud Star å slå bunnlaget Grüner i byderbyet, og det klarte laget til slutt.

Grüner gikk opp til både 1-0 og 2-1, men med tre kjappe mål i 2. periode kunne Manglerud Star sikre inn en 5-2 seier da Booth scoret sitt annet for dagen kvarteret før slutt.

Manglerud Star er likevel fortsatt fire poeng bak Narvik, men har en kamp til gode.

Stavanger lå under i Fredrikstad, men mål av Simen Talge og Ludvig Hoff i midtperioden ordnet tre nye poeng og 21 poengs luke til serietoer Storhamar.

(©NTB)

Flere nyheter: