fbpx
Menu
Anders Bastiansen avgjorde oppgjøret mot Manglerud/Star torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.

Narvik med historisk seier – Frisk vant sin andre strake

Narvik vant sin første kamp i Eliteserien i ishockey noensinne da Stjernen ble slått 2–0 torsdag.

Av NTB | 19.09.2019 20:51:45

Sport: Det nyopprykkede laget satte inn 1-0 fem minutter før slutt mot Stjernen. Wade Murphy fikk pasning fra Viktor Jörnevik og satte inn 1-0. Helt på tampen økte hjemmelaget til 2-0.

Seieren gjør at Narvik nå har en seier og to tap så langt denne sesongen.

Narvik er det første eliteserielaget fra Nord-Norge.

Seier ble det også for Frisk Asker torsdag. Den regjerende sluttspillmesteren har fått en knallstart på årets sesong. Torsdag tok de en sterk 2-1-seier borte over Manglerud/Star.

Etter en målløs første periode, haglet målene inn i løpet av fem minutter i den andre. Først satte Mikkel Christiansen inn 1–0 til gjestene fra Asker etter 29 minutter, før Marcus Ekberg utlignet minuttet etter. Fem minutter etter var det evigunge Anders Bastiansen som scoret for gjestene i overtall.

Flere mål ble det ikke i Manglerudhallen. Frisk har dermed fått en perfekt start på årets sesong med to strake seirer. Manglerud/Star har fått en tung start på sesongen med to strake tap.

Vålerenga tok sin første seier for sesongen da de slo Sparta Sarpsborg 1-0 på borteis. Tobias Lindström ble matchvinner med en scoring i overtallsspill seks minutter ut i den tredje perioden.

Stavanger Oilers topper tabellen med tre seire på tre kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: