Menu
Victor Osimhen ble matchvinner søndag. Foto: Alessandro Garofalo / LaPresse via AP / NTB

Napoli fortsatt ubeseiret etter sent seiersmål

Victor Osimhens hodestøt etter 81 minutter i hjemmekampen mot Torino var nok til å sikre tre poeng for Napoli. De leder Serie A med 24 poeng av 24 mulige.

Av NTB | 17.10.2021 21:52:52

Sport: Napoli har vunnet de åtte første kampene denne sesongen, men seieren søndag mot Torino satt langt inne. Først etter 81 minutter kom vinnermålet, som var av det bisarre slaget.

Torino-stopper Gleison Bremer skulle bare klarere ballen, men skjøt den isteden rett i ryggen til Matteo Politano. Det ble til et perfekt innlegg for Osimhen, som kom i hundre på bakerste stolpe og stanget inn seiersmålet.

Spissen har åpnet denne sesongen glitrende med fem mål på sju seriekamper.

Napoli topper ligaen to poeng foran AC Milan, som har vunnet sju og spilt en uavgjort. De to lagene har fått en luke ned til tredjeplasserte Inter, som har 17 poeng.

Juventus sørget for 1-0-seier over José Mourinhos Roma etter scoring av Moise Kean. Romas Jordan Veretout bommet på straffespark. Torino-klubben nærmer seg med det toppen etter en skuffende start på sesongen og er ett poeng Roma på 4.-plass. Fra Roma og til toppen er det ni poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: