Menu
Japanske Naomi Osaka har trukket seg fra Wimbledon-turneringen i tennis. Hun satser å være tilbake til OL på hjemmebane. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Naomi Osaka deltar ikke i Wimbledon

Det japanske tennisesset Naomi Osaka har trukket seg fra Wimbledon-turneringen, opplyser hennes agent. Hun satser å være tilbake til OL på hjemmebane.

Av NTB | 17.06.2021 21:37:50

Sport: Osaka har hatt pause fra turneringstennis siden hun trakk seg fra Roland-Garros etter at hun ble bøtelagt for ikke å stille til pressekonferanse etter sin seier i 1. runde. Hun hadde på forhånd sagt at hun ikke ville stille opp for mediene under turneringen i Paris, og da hun ble truet med diskvalifikasjon ved gjentakelse valgte hun å trekke seg.

23-åringen har vært åpen om at hun har slitt med depresjon og at hun har fått et angstfylt forhold til pressekonferanser.

Hun skal ifølge agenten nå forberede seg til OL-turneringen i Tokyo i slutten av juli og begynnelsen av august.

– Hun er for tiden sammen med familien og venner. Hun skal være klar for OL og gleder seg til å spille for sitt hjemmepublikum, heter det i en melding fra agenten.

Tidligere torsdag ble det klart at Rafael Nadal har valgt å droppe Wimbledon-turneringen. Spanjolen deltar heller ikke i OL.

(©NTB)

Flere nyheter: