fbpx
Menu

Naken-protest mot turisme

Svein Ingvald Opdal (71) fra MDG protesterte på en helt spesiell måte da sju cruiseskip kom inn fjorden. Da la han ut dette bildet i protest på sosiale medier.

Av Egil M Solberg | 06.08.2018 17:38:27

Turisme: Opdal er ikke videre fornøyd med cruiseskip-turismen. Han er for tiden i Olden i Sogn og Fjordane hvor han valgte å vise sin forakt for industrien.

– Da eg sto opp søndag morgen oppdaget jeg at det syvende cruiseskipet hadde kommet inn fjorden siden vi kom hit på onsdagen. Som en liten personlig protest tok jeg dette bildet, fortel Opdal til avisa Kvinnheringen.

Etter at han la bildet ut på Instagram og Facebook har han fått mange likar-klikk og kommentarer.

– I Olden bor det bare rundt 500 mennesker, og jeg lurer på hva denne turismen gjør med naturen og lokalsamfunnet. Hvor mye penger blir egentlig lagt igjen der? Jeg tror det gjør større skade enn nytte, seier han til avisa.

Flere nyheter: