Menu
En mann i 20-årene er siktet drapet på en kvinne i Molde 24. november i fjor. Kvinnen var mannens tidligere ektefelle. Foto: Kjell Langmyren / NTB

Nærmer seg slutten på drapsetterforskning i Molde

Politiet er helt i sluttfasen av etterforskningen i saken der en mann er siktet for drap på sin tidligere ektefelle i Molde i november i fjor.

Av NTB | 08.03.2022 13:14:36

Kriminalitet og rettsvesen: Opp mot 40 etterforskere har jobbet med saken, i tillegg til eksperter fra Kripos, skriver Romsdals Budstikke.

Over 100 avhør er gjennomført, og store mengder digitale spor er gjennomgått – mange av disse var for politiet på et ukjent språk.

Politiinspektør Anders Skorpen-Trøen sier dette sannsynligvis er den mest omfattende saken politidistriktet noen gang har hatt når det gjelder informasjonsinnhenting.

– Vi er helt i sluttfasen av etterforskningen, sier Trøen til avisen.

Hendelsene mannen er siktet for, skjedde natt til 24. november i fjor etter at politiet fikk inn meldinger om hendelser på to ulike adresser i Molde. På det ene stedet ble en kvinne i 20-årene funnet død, mens en gutt i tenårene ble funnet livstruende skadd på det andre stedet. Kvinnen som ble funnet død, er mannens tidligere ektefelle.

Først mandag forrige uke fikk politiet gjennomført avhør av gutten.

(©NTB)

Flere nyheter: