Menu
Rafael Nadal poserer med Grand Slam-tittelen han vant i Australian Open i slutten av januar. Foto: Hamish Blair / AP / NTB

Nadal om Djokovic: – Vaksinert eller uvaksinert, la Novak få spille

Novak Djokovic kan nektes å spille i tre av fire Grand Slam-turneringer ettersom han er uvaksinert. Rafael Nadal håper serberen får lov til å delta.

Av NTB | 21.02.2022 14:00:14

Sport: – Vaksinert eller uvaksinert, la Novak få spille igjen. Det vil påvirke historien hans, ham selv, Grand Slam-turneringene, jeg vet ikke hva, sier Nadal, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Spanjolen er i den mexicanske havnebyen Acapulco i forbindelse med en ATP 500-turnering han skal delta i. Nadal vant nylig Australian Open og ble historisk med sin 21. Grand Slam-tittel, én mer enn Djokovic og Roger Federer.

Grand Slam-turneringen gikk uten Djokovic, som ikke fikk innreise til Australia ettersom han er uvaksinert. Djokovic’ vaksinenekt kan også hindre ham fra å delta i Roland-Garros og Wimbledon, som bare tillater vaksinerte spillere å delta.

Djokovic uttalte i et intervju med BBC for en snau uke siden at han ikke har noen planer om å vaksinere seg, selv om det kan koste ham rekorden for flest Grand Slam-titler på herresiden.

Med eller uten Djokovic er Nadal storfavoritt til å vinne Roland-Garros i mai.

(©NTB)