reklame for Sheiken Bowling
Menu
Illustrasjonsbilde: Norsk Tipping

Nabolaget-vinner fra Haugesund igjen

For andre uken på rad, var det en spiller fra Haugesund som ble millionær etter å ha spilt Nabolaget fra Norsk Tipping. Denne gang var det en 23 år gammel kvinne som ble millionær.

Av Egil M Solberg | 18.04.2020 00:04:57

Tipping: Sist uke ble det fulltreff i Haugesund. Det vanvittige er at også denne gangen ble hovednabolaget en vinner fra Haugesund.

Den 23 år gamle kvinnen fra Haugesund fikk en skikkelig pangstart på helga etter en dukkert. Det ble igjen vått da hun fikk høre hva som hadde skjedd.

– Du har vunnet 1 million kroner i Nabolaget. Gratulerer!

– Tuller du? Å, herregud! Du tull… Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Dette er jo helt sjukt. Nå begynner jeg å grine, sa 23-åringen med skjelvende stemme.

Den rørte vinneren bekreftet at det ble tårevått da hun fikk høre beskjeden, men heldigvis var det gledestårer. Premien kom som et sjokk, men absolutt på et beleilig tidspunkt.

– Er det noe annet du har lyst til å unne deg?

– Jeg liker å surfe og var ute en tur tidligere i dag. Så da blir det vel en ny våtdrakt og nytt surfebrett, sier kvinnen til Norsk Tipping.

Hun var alene i huset da hun fikk millionbeskjeden, men skal ta noen telefoner for å spre den store nyheten med de nærmeste.

Kvinnen kjøpte kupongen med mobilen.

Heldig nabo, og flere heldige nabolag

En av nabovinnerne var en 27 år gammel mann, også fra Haugesund naturlig nok.

Han hadde sett sitt snitt til å levere to kuponger. Som en av de nærmeste naboene vant han dermed to ganger 100.000 kroner, eller 200.000 kroner.

– Jeg kan ikke tro det, sier mannen. Han hadde sjekket resultatet på mobilen og ble forbauset da 200 000 kroner i premie dukket opp på skjermen hans.

Mannen fra Haugesund hadde også levert sitt spill via mobilen.

KILDE: Norsk Tipping

Flere nyheter: