Menu
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og byråd for miljø og samferdsel Sirin Stav (MDG) stiller på dugnad for å klargjøre kollektivtrafikken for en normal hverdag. I en bybuss i Oslo sentrum fjerner de koronaspor som klistremerker på gulv og dører og sperrebånd fra første seterad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Nå fjernes alle spor etter korona i Oslos kollektivtrafikk

Mandag startet jobben med å fjerne alle spor etter koronapandemien i kollektivtrafikken i Oslo. Også politikerne var med på å ta vekk sperrebånd og plakater.

Av NTB | 27.09.2021 11:52:38

Økonomi og næringsliv: Etter at Norge gjenåpnet lørdag, skal landet tilbake til en normal hverdag, også i kollektivtrafikken i hovedstaden. I Ruters område skal alle spor etter koronaen fjernes i over 1.500 busser, samt T-banevogner, trikker og båter.

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og samferdsels- og miljøbyråd Sirin Stav (MDG) brukte deler av arbeidstida mandag til å delta i oppryddingsarbeidet og rive vekk sperrebånd, klistremerker og plakater.

– Jobben handler om å få folk til å reise med kollektivtrafikken igjen, og da må alle spor som minner om korona fjernes, skriver Ruter i en pressemelding.

(©NTB)

Flere nyheter: