Menu
Ida Hermans (27) fra Sveio sammen med turvenninnen Ida Ellingsund fra Lørenskog. Foto: Privat

Nå er Ida (27) på vei hjem

24. mai startet Ida Hermans (27) og hennes turvenninne å gå fra Lindesnes til nordligste punktet i Fastland-Norge. I dag kommer hun hjem til Sveio.

Av Daniel DeNiazi | 04.10.2020 11:50:21

Ekspedisjon: Etter å ha gått i 132 dager og 3000 km senere var hennes ekspedisjon over, og hun kan endelig juble etter å ha klart målet sammen med turvenninnen Ida Ellingsund.

Til Radio Haugaland opplyser Hermans at hun er på vei hjem, hvor hun skal ta fly tilbake.

– Jeg er snart på vei til flyet, sier Hermans.

Hermans gikk tidligere på idrettslinjen, en filial av Stord videregående skole, som lå daværende i Sveio. Senere tok hun en politiutdannelse, og har i ettertid jobbet i Ølen.

Siden mai har den humørfylte sveibuen vandret fra det sydligste til det nordligste punktet i Norge, noe som viser godt igjen på Instagram.

BESTE VENNER: Ida Hermans og Ida Ellinsund er to gode venner. De har gått på flere turer sammen tidligere. Foto: Privat/Instagram

Hennes turdag er fra klokken 08.00 til 20.00 hver dag, med flere pauser innlagt, og det har vist seg at både hun og turvenninnen ikke har angret på den lange turen.

Til Haugesunds Avis fortalte Hermans at hun gledet seg til å se familien, hvor hun blant annet skal klemme sine foreldre.

– Jeg tar fly hjem til Sveio i morgen. Det skal bli veldig godt å klemme mamma og pappa nå, sa hun igår.

Til avisen sier Hermans at hun blant annet ser frem til å sitte på do, og få komme tilbake til litt normale dager. Hun er for tiden i permisjon og har noen uker fri når hun kommer hjem.

KOM FRAM: Ida-jentene ble kjempe glad da de kom frem til Nordkapp. Foto: Privat/Instagram

IDA-JENTENE: Ida-jentene består av Ida Hermans fra Sveio og Ida Ellingsund fra Lørenskog. Foto: Privat/Instagram

 

Flere nyheter: