Menu
Bjarte Myrhol skal avslutte sesongen for Kiel. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Myrhol gjør comeback – avslutter sesongen i Kiel

Den norske håndballspilleren Bjarte Myrhol gjør minicomeback og skal spille de siste kampene for den tyske klubben Kiel denne sesongen.

Av NTB | 03.06.2022 15:46:17

Sport: Myrhol avsluttet opprinnelig sin karriere etter OL i fjor. I en pressemelding opplyser Kiel at han tar steget tilbake på banen resten av sesongen. Årsaken er at Hendrik Pekeler er blitt skadd. Dermed er Myrhol tilbake i den tyske toppligaen, der han står med 262 kamper og 992 mål gjennom karrieren.

– Da jeg fikk oppringningen fra Viktor Szilagyi (sportsdirektør), trengte jeg ikke tenke lenge. Når en klubb som THW Kiel trenger støtte på kort varsel, setter man i gang, sier Myrhol.

Det gjenstår tre seriekamper for det tyske laget som er uten mulighet for triumf i Bundesliga. De møter Hamburg søndag, før Kiel skal opp mot Myrhols gamle klubb Rhein-Neckar Löwen på bortebane.

Myrhol spilte i klubben fra 2009 til 2015 og var den første til å få sitt draktnummer hengt opp i taket i arenaen. Draktnummer 18 skal aldri igjen brukes av en spiller i Mannheim-klubben.

Göppingen venter i serieavslutningen.

De har også et Final4-sluttspill i vente før sesongen avsluttes. De møter Barcelona i semifinalen 18. juni, mens ungarske Veszprém og polske Kielce møtes i den andre semifinalen.

Myrhol spilte for Skjern i Danmark da han bestemte seg for å legge opp. Nå skal han utgjøre en norsk trio sammen med Sander Sagosen og Harald Reinkind i Kiel.

(©NTB)

Flere nyheter: