Menu
Strekspiller Bjarte Myrhol i aksjon for Skjern i sin siste klubbkamp søndag. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix / NTB

Myrhol avsluttet klubbkarrieren med emosjonell cupbronse

Søndag spilte Skjerns Bjarte Myrhol sin siste klubbkamp i håndballkarrieren. Det ble tredjeplass i cupen etter seier 31-26 over GOG. Nordmannen storspilte.

Av NTB | 20.06.2021 16:23:56

Sport: Myrhol scoret fem mål. Kun Rene Rasmussen scoret flere for Skjern i oppgjøret. Eivind Tangen bidro med fire mål for Jylland-klubben, og Robin Haug gjorde en meget god kamp mellom stengene.

Dermed ble det cupbronse i den siste klubbkampen for Myrhol. I april ble det klart at håndballveteranen legger opp etter sommerens Tokyo-OL.

Etter kampslutt ble nordmannen hyllet. Da ble det vanskelig å holde følelsene tilbake.

– Jeg klarer rett og slett ikke å styre følelsene mine, sa Myrhol til dansk TV 2.

Myrhol har i en årrekke vært blant verdens beste strekspillere, og han har vært ubestridt kaptein på landslaget og i klubblaget Skjern.

Nå er klubbkarrieren over.

– Det har vært en veldig lang og grundig prosess. Jeg har vurdert alle scenarioer – både for og imot. I en lengre periode skrev jeg dagbok. Den var dessverre ikke god lesning med hensyn til smerter, søvn og medisin, sa Myrhol da nyheten om karriereslutt kom.

(©NTB)

Flere nyheter: