Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Mye bråk og vold i Kristiansand

Natt til onsdag har politiet måttet rykke ut på grunn av ran, slagsmål og vold i Kristiansand. Flere personer er kjørt til sykehus for undersøkelser.

Av NTB | 06.07.2022 07:37:35

Kriminalitet og rettsvesen: Rett før klokka halv fire meldte Agder politidistrikt at en person var slått i hodet i sentrum av Kristiansand. Vedkommende ble tatt med til sykehus for undersøkelser. En annen person ble pågrepet.

– Personen siktes for ran av person på offentlig sted da han var i besittelse av gjenstander til fornærmede, opplyser operasjonssentralen.

To timer før meldte politiet om et slagsmål og en uoversiktlig situasjon i området Markens gate/Dronningens gate. Der ble en person innbrakt til arrest og en annen kjørt til sykehus for undersøkelser.

Tidligere på natten rapporterte politiet om slåssing og bråk flere steder. Blant annet ble en person bortvist fra Kristiansand sentrum fram til onsdag morgen på grunn av ordensforstyrrelse.

– Personen har ikke etterkommet pålegget og innbringes til arresten og anmeldes for forholdet, opplyste operasjonssentralen.

(©NTB)

Flere nyheter: