Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Mye bråk i natt

Det har vært en rekke ordensforstyrrelser i natt. Her finner du oversikten.

Av Egil M Solberg | 06.02.2022 08:00:11

Politiloggen: Det ble en rekke oppdrag for politipatruljene både på Haugalandet og i Sunnhordland i natt.

Vi har snakket med vaktsjef Birgitte Pedersen ved Haugesund politistasjon.

22.40: Ordensforstyrrelsen i gågata i Kopervik. To overstadig berusede ungdommer slår i butikkvinduer og går løs på annet i sin vei, mens de lager mye bråk. Da politiet kommer til stedet, er det imidlertid rolig og de involverte har forlatt stedet.

23.20: Det blir meldt om at flere personer er involvert når det blir dårlig stemning på en pub i sentrum av Haugesund. En mann i 40-års alderen blir bortvist.

23.24: Det blir meldt om slagsmål på Indre kai i Haugesund. Da politiet kommet til stedet blir de forulempet av de to med skjellsord, og den ene utsetter politiet for vold. De to blir anmeldt og fikk overnatte i arresten. Det er snakk om to menn i 20-årene.

00.25: En beruset og utagerende person i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund.

00.58: En mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund.

01.00: Det blir meldt om en kranglevoren og vanskelig gjest i Kopervik sentrum. Det er en mann i 20-årene som her blir bortvist.

01.03: Det blir meldt om slagsmål i sentrum av Haugesund, der en person blir bortvist. Det er snakk om en mann i 30-årene.

01.27: En person blir bortvist fra et utested i Kopervik. Vedkommende vil imidlertid ikke gi seg og kommer tilbake. Denne gang blir vedkommende anmeldt. Det er snakk om en 21-åring som nå blir anmeldt for ikke å følge politiets pålegg.

02.50: Det blir meldt om tilløp til slagsmål på et utested i Haugesund. Dette samme skjer her. Vedkommende blir bortvist, men kommer tilbake og lager mer bråk. Det er her snakk om en mann sent i 20-årene som ble anmeldt.

02.04: En person ble utsatt for vold i køen til en nattklubb i Haugesund. Det er usikkert hvem gjerningspersonen er. Det var søndag morgen ikke kommet inn noe anmeldelse.

03.34: En ung mann ble slått til blods i gata i nærleiken av Leirvik sentrum. Han ble hentet av foreldrene sine. Det er ventet en politianmeldelse over helgen. Gutten ble ikke alvorlig skadet.

Flere nyheter: