Menu
Tinghuset, Haugaland Tingrett i Haugesund kommune. FOTO: E Solberg
Tinghuset, Haugaland Tingrett i Haugesund kommune. FOTO: E Solberg

«My name is fuck you»

Etter en fisketur på Husøy, hvor det ble konsumert alkohol, kjørte han ut av veien. Da politiet dukket opp, ville han ikke oppgi personalia og svarte politiet med; «my name is fuck you».

Av Egil M Solberg | 28.04.2018 00:00:31

Promille og domstol: Mannen, som er av utenlandsk opprinnelse, skulle stille inn radioen sin da han under påvirkning av alkohol mistet kontrollen. Bilen ble kjørt gjennom et gjerde og ut på et jorde der bilen stanset.

En alkotest etter hendelsen avslørte at mannen da hadde en alkoholkonsentrasjon på 02.28 i blodet.

Det var på ettermiddagen en søndag i desember 2016 at mannen var på fisketur sammen med noen kamerater. Deretter var han hos en annen kamerat hvor det ble konsumerte betydelige mengder med brennevin.

Det var på veien hjemover at han mistet kontrollen.

«My name is fuck you», sa mannen da politiet dukket opp og viste fingeren til politibetjentene. Dermed ble han også tiltalt for å forulempe offentlig tjenestemann, samt å nekte å oppgi personalia.

Dom

Tiltalte er tidligere domfelt for kjøring i påvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort, blir det opplyst i dommen fra Haugaland tingrett.

Denne gang ble straffen fengsel i 30-tretti-dager, en bot på 15 000 kroner og han må betale saksomkostninger på 1 500 kroner.

Han er også fradømt førerretten for en periode på fire år.

Flere nyheter: