Menu
Andy Murray måtte se seg slått på gresset i Stuttgart. Foto: Bernd Wei'brod / dpa via AP / NTB

Murray tapte finalen i Stuttgart

Andy Murray kom til kort i sin 70. finale på ATP-touren mot Matteo Berrettini søndag. Italieneren sikret sin sjette ATP-tittel med settsifrene 6-4, 5-7, 6-3.

Av NTB | 12.06.2022 18:46:10

Sport: Berrettini sto over grussesongen etter en operasjon i høyrehånden i slutten av mars, men på gresset i Stuttgart viste 26-åringen den høye kvaliteten han besitter på underlaget. Italieneren nådde helt til finalen i Wimbledon i fjor og er i rute foran årets tredje Grand Slam.

26-åringen brøt Murray tidlig i kampen og unngikk brudd imot på vei mot 6-4 i første sett. I andre sett holdt Berrettini også godt unna, men på stillingen 6-5 til Murray brøt skotten endelig Berrettini og presset fram et tredje og avgjørende sett. Der sikret Berrettini et brudd ved første mulighet og vant.

Den tidligere verdenseneren Murray må dermed vente på sin første tittel siden 2019.

35-åringen har vært svært skadeplaget de siste årene, men har vist gryende form denne sesongen i opptakten til Wimbledon.

Skotten vant Grand Slam-turneringen på hjemmebane i 2013 og 2016, men har bare deltatt på gresset i London én gang siden han røk i kvartfinalen i 2017. Det var for ett år siden. Da røk han ut i 3. runde.

(©NTB)

Flere nyheter: