Menu
Mats Zuccarello kan være tilbake i aksjon for Minnesota Wild natt til mandag norsk tid. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press via AP / NTB

Mulighet for Zuccarello-spill mot Islanders

Mats Zuccarello er trolig ute av NHLs koronaprotokoll lørdag, og han rekker dermed to treninger foran Minnesota Wilds kamp mot New York Islanders søndag.

Av NTB | 05.11.2021 19:53:02

Sport: Den norske NHL-stjernen har vært i karantene siden han og lagkamerat Rem Pitlick testet positivt for koronavirus for vel en uke siden. Lørdag skal duoen kunne trene igjen, opplyser Wild-trener Dean Evason etter fredagens treningsøkt.

– Jeg er ikke 100 prosent sikker, men om alt blir klarert i dag, kan de gå på skøyter i morgen og søndag. Og da har vi muligheten for at de spiller søndag kveld.

Zuccarello og Pitlick har allerede gått glipp av tre NHL-kamper, og også lørdagens kamp mot Pittsburgh Penguins ryker for duoen.

– Jeg snakket med dem i går, og jeg la fram planen vår der de trener lørdag og søndag, og at vi får se deretter. Situasjonen er opp til legene, spillerne og trenerne først. Og når de forteller oss at de er tilgjengelige, skal vi vurdere når vi setter dem inn, sier Evason.

Uten Zuccarello i laget har Wild tapt to av tre kamper. Laget står i alt med seks seirer og tre tap denne sesongen.

Kampen mot Islanders spilles klokken 2 natt til mandag norsk tid.

(©NTB)