reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Garbiñe Muguruza slo seg videre i US Open tirsdag. Seieren tilegnet hun Carla Suarez-Navarro, som tidligere på dagen offentliggjorde at hun har lymfekreft. Foto: Seth Wenig, AP / NTB scanpix

Muguruza tilegnet 1.-rundeseier til Suarez-Navarro

Garbiñe Muguruza tok seg enkelt videre i US Open med seier i strake sett over Nao Hibino. Seieren tilegnet hun kreftrammede Carla Suarez-Navarro.

Av NTB | 01.09.2020 22:08:09

Sport: Suarez-Navarro offentliggjorde tidligere tirsdag at hun er rammet av lymfekreft. Hun skulle egentlig deltatt i US Open.

– Hun fortalte det da jeg snakket med henne for et par dager siden, og det var et sjokk. Jeg regnet med å se henne i denne turneringen. Hun er en veldig hyggelig person, både snill og ydmyk. Det er så trist når slike ting rammer gode mennesker, sa Muguruza, som vant Roland-Garros i 2016 og Wimbledon i 2017.

Den 10.-seedede spanske 26-åringen brukte halvannen time på å slå japanske Hibino 6-4, 6-4.

– Seieren tilegner jeg Carla, for jeg vil at hun skal føle at vi står bak henne, at jeg står bak henne. Jeg vil besøke henne når jeg får lov, sa hun.

Elise Mertens (16.) og Amanda Anisimova (22.) var andre seedede spillere som gikk videre i kvinnenes turnering tirsdag, mens 25.-seedede Zhang Shuai ble slått ut.

(©NTB)

Flere nyheter: