Menu
Jarle Hundsnes og Joe Eriksen i Muddy Young gjør stor suksess med musikken. Pressefoto: MTG Music

Muddy Young gir ut ny singel

I november i fjor signerte pop-rock bandet Muddy Young platekontrakt med MTG Music. I dag slipper de ut singelen «Believe In».

Av Daniel DeNiazi | 04.03.2021 22:35:08

Kultur: Duoen Joe Eriksen og Jarle Hundsnes i Muddy Young har ikke sittet på latsiden under koronatiden. Med platekontrakten i bagasjen kan duoen endelig få utviklet sin karriere sammen med MTG Music.

– Vi er kjempe fornøyd med å ha de på laget, og vi er veldig glad for at vi kan få slippe ut en singel som betyr mye. Det handler om å tro på seg selv og de målene man vil oppnå, sier Joe Eriksen til Radio Haugaland, og legger til:

– Plateselskapet skal hjelpe oss med å bygge en karriere, og vi er veldig fornøyd med å få samarbeid med MTG Music. Ikke minst er vi takknemlig at de deler med den kompetansen de sitter med som gjør at vi får utviklet oss.

MTG Music er et av Norges mest etablerte plateselskaper, som har samarbeid med over 40 etablerte artister. Deriblant har de hatt samarbeid med Morten Harket. Hittil har de gitt ut over 200 album og singler innen pop, rock og hiphop, ifølge Wikipedia.

Sikter man til en EP også?

– Kanskje slipper vi ut en EP også, men det er for tidlig å si. Vi har brukt mye tid på å finpusse musikken som vi ønsker å få ut til våre tilhengere.

I 2018, dro guttene ut på en tur de sent skulle glemme. I en bobil fra 1987 satte de kursen mot Tyskland i håp om å få spille musikken sin for flere mennesker. Etter å ha fått gigs i Danmark, Sverige, Tyskland, Nederland og Belgia, gikk turen til slutt til London. Etter et par uker boende på en kompis sitt stuegulv hadde de jammen spilt inn to nye singler på reisen også, lyder beskrivelsen fra plateselskapet.

Og bobilen har dere enda?

– Nei, vi måtte selge den som følge av koronapandemien. Da vi la den ut for salg, ble den solgt 20 minutter senere til en som bor i Lillestrøm. Salget gikk mildt sagt raskere enn det vi hadde sett for oss, sier Eriksen.

Lytt til den nye singelen her

Flere nyheter: