Menu
Ragnhild Mowinckel kjørte inn til 5.-plass i Sveits søndag. Foto: Marco Trovati / AP / NTB

Mowinckel utenfor pallen i utforen i Sveits

Ragnhild Mowinckel kjørte inn til 5.-plass i utforrennet i verdenscupen i sveitsiske Crans Montana. Priska Nufer vant på hjemmebane.

Av NTB | 27.02.2022 11:34:15

Sport: Mowinckel har hatt en god sesong i comebacket etter to lange skadeopphold. Hun havnet på 2.-plass i super-G-rennet i franske Val d’Isère i desember, og lørdag sikret hun en sterk 2.-plass i utforkonkurransen.

Det var dermed knyttet spenning til om hun kunne kjøre enda fortere søndag og med det på ny kjempe om seier, men etter å ha gjort en feil mot slutten, gled hun i mål 31 hundredeler bak Nufer. Sveitseren vant foran lørdagens vinner, tsjekkiske Ester Ledecka og italienske Sofia Goggia.

Mowinckel hadde grønn tid ved første mellomtid, men hun tapte deretter nedover i traseen. Hun var 15 hundredeler bak ved siste mellomtid, men en liten feil rett etterpå gjorde at hun tapte omtrent like mye i mål.

Moldenseren jakter stadig sin første verdenscupseier siden mars 2018. Inni Holm Wembstad stilte ikke til start søndag etter å ha havnet langt bak i lørdagens renn.

(©NTB)