Menu
Eric Dier har spilt i Tottenham siden 2014 og forlenger kontrakten med klubben til 2024. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix

Mourinhos Spurs forlenger kontrakten med viktig brikke

Tottenham og Eric Dier er blitt enige om kontraktsforlengelse til 2024. Midtbanespilleren har vært en viktig del av laget siden han debuterte i 2014.

Av NTB | 21.07.2020 11:47:53

Sport: Kontraktsforlengelsen bekreftes på Tottenhams nettsted.

Engelskmannen med 40 kamper på landslaget vil dermed feire 10-årsjubileum med klubben dersom han blir ut kontraktstiden.

– Klubben ga meg sjansen i England og har gitt meg så mye mer siden det. Vi har hatt noen flotte stunder sammen, men jeg vil ha enda bedre tider og føler at det er mange ting jeg trenger å oppnå før det er over, sier 26 år gamle Dier.

Selv med flere landskamper og mange gode sesonger i Premier League har Dier enda ikke vært med på å vinne trofeer med Tottenham. Det håper han å få til sammen med lagets portugisiske trener José Mourinho.

– Mitt klare mål og managerens klare mål er å vinne trofeer for denne klubben. Manageren, med hans merittliste og hans mentalitet om å vinne trofeer var viktig for meg.

(©NTB)

Flere nyheter: