reklame for Sheiken Bowling
Menu
Nemanja Matic er klar for Roma etter fem sesonger i Manchester United. Serberen spilte da United sist var på Norge-besøk i 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Mourinho-yndling klar for Roma

Tidligere Manchester United-spiller Nemanja Matic er klar for Roma. Dermed gjenforenes han med José Mourinho nok en gang.

Av NTB | 14.06.2022 15:45:58

Sport: Overgangen ble bekreftet av den italienske storklubben tirsdag ettermiddag, etter at ryktene har florert om en Roma-overgang i lang tid. Serberens kontrakt med United gikk ut etter inneværende sesong, og Matic skal selv ha bedt om at forlengelsesopsjonen i kontrakten ikke ble aktivert.

Mourinho hentet serberen til Chelsea i 2014 etter flere gode år i Benfica, og de tok ligagull sammen i 2015. To år senere ble de to gjenforent da Matic ble hentet til Manchester United. Til tross for at den sportslige suksessen ikke ble den samme i Manchester, var midtbanespilleren likevel viktig i Mourinhos mannskap.

Matic ankommer derfor «Den evige stad» med forventninger om ytterligere sportslig suksess. I mai ble Roma tidenes første vinner av Conference League, og med det ble også Mourinho den første treneren med trofé i alle de tre europeiske turneringene.

33-åringen har signert en ettårskontrakt med klubben.

(©NTB)

Flere nyheter: