reklame for Sheiken Bowling
Menu
Roma-trener José Mourinho var forbannet onsdag. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB

Mourinho totalslaktet egen spiller etter poengtap: – Uprofesjonell holdning

Roma-trener José Mourinho gikk til et oppsiktsvekkende verbalt angrep på en av sine egne spillere etter 1-1-kampen mot Sassuolo i Serie A onsdag.

Av NTB | 10.11.2022 14:01:39

Politikk: Roma så ut til å gå mot seier da Tammy Abraham satte inn 1-0-målet ti minutter før full tid onsdag. Fem minutter senere utlignet imidlertid Sassuolos Andrea Pinamonti.

Etter kampen gikk Mourinho til et harmdirrende angrep på en av Roma-spillerne, uten å ville navngi vedkommende.

– Vi spilte en god kamp, men innsatsen vår ble forrådt av en spiller med en uprofesjonell holdning, sa portugiseren ifølge nyhetsbyrået AP.

– Jeg brukte 16 spillere, og jeg likte holdningen som 15 av dem hadde, men jeg likte ikke holdningen til én spiller, fortsatte han.

Deretter understreket han at spilleren selv hadde fått høre det samme.

– Jeg vil ikke fortelle dere hvem det er, men jeg har allerede sagt det i garderoben, og det er ikke noe jeg gjør ofte, sa Mourinho.

Det er ikke første gang at feil koster Roma dyrt denne sesongen. I byderbyet mot Lazio gjorde Roger Ibanez en blunder som ga baklengsmål. Det håndterte Mourinho på en annen måte.

– Dere så meg ikke snakke slik om Ibañez mot Lazio fordi holdningen hans var perfekt, og feil er en del av dette spillet. Fotballspillere vet at de kan gjøre feil, men jeg liker ikke en uprofesjonell holdning, sa Mourinho torsdag.

Roma ligger på sjetteplass i Serie A.

(©NTB)