Menu
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær røk søndag på et sviende nederlag mot José Mourinho og Tottenham på Old Trafford. Gjestene fra London vant 6-1. Foto: Carl Recine / AP / NTB.

Mourinho: Har sympati med Solskjær

Etter å ha ydmyket Manchester United 6-1 ga Tottenham-manager José Mourinho uttrykk for at han har sympati med United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Av NTB | 05.10.2020 08:08:15

Sport: – Jeg har sympati med Solskjær for resultatet. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang slapp inn seks mål med United, men jeg tapte med fire og fem. Jeg vet at det er vondt, sa Mourinho etter ydmykelsen av United, skriver Manchester Evening News.

Mourinho fikk i 2018 sparken i Manchester United og ble erstattet av Ole Gunnar Solskjær.

Solskjærs menn tok ledelsen etter bare ett minutt, men etter det handlet det meste om gjestene fra London. Tottenham ledet 2-1 da Anthony Martial pådro seg et rødt kort og sørget for at et allerede vanskelig utgangspunkt ble enda verre. Etter 90 minutter sto det 1–6 på måltavla.

– Jeg vet det er veldig viktig for manageren som vant å vise sympati. Ikke misforstå, jeg ønsket å vinne med flere mål, men vi må vise litt sympati. I dag var det han (Solskjær), i morgen kan det være meg, sa Mourinho.

Det er liten tvil om at Solskjær har akutt behov for forsterkninger. Det er sterke rykter om at Edinson Cavani er på vei til United. Uruguayaneren står uten kontrakt etter at han i sommer forlot Paris Saint-Germain. Cavani ble tidenes toppscorer for den franske klubben i løpet av sine sju år i klubben og kan bli en solid forsterkning i Solskjærs tropp.

– Hvis det er sant at Cavani er på vei inn, får de en spiss i verdensklasse, sa portugiseren.

Også venstreback Alex Telles skal være på vei inn portene på Old Trafford. Ifølge flere engelske medier betaler United 13,5 millioner pund for Porto-spilleren. Dersom Cavani og Telles blir United-spillere blir de i så fall presentert mandag. Da stenges nemlig overgangsvinduet i England.

(©NTB)

Flere nyheter: