Menu
Roma-trener José Mourinho skaper overskrifter. Foto: Peter Dejong / AP / NTB

Mourinho foran brennhett derby: – Lazio er hjemme og røyker sigaretter

Roma-trener José Mourinho satte fyr på oppkjøringen til helgens prestisjetunge Serie A-derby mot Lazio etter avansementet i conferenceligaen torsdag.

Av NTB | 18.03.2022 10:25:16

Sport: Den portugisiske trenerprofilen skaffet seg overskrifter med uttalelsene som falt da han ble minnet på helgens storkamp i italiensk fotball. Mens Lazio hadde spillefri i midtuka, hadde Roma besøk av nederlandske Vitesse torsdag kveld.

– Selvfølgelig er jeg ikke fornøyd med at vi spilte i dag med mange spillere som også må være med søndag, mens Lazio i kveld er hjemme og røyker sigaretter med Sarri, sa Mourinho til journalister etter kampen.

Portugiseren måtte stille med et sterkt mannskap for å sikre avansementet i conferenceligaen. I og med at Vitesse bet godt fra seg i den italienske hovedstaden, fikk han heller ikke hvilt spillere underveis.

Roma gikk videre med 2-1 sammenlagt etter å ha måtte nøye seg med 1-1 på eget gress.

– Nå er Sarri hjemme og røyker sigaretter, mens jeg går hjem og prøver å tenke på hvordan vi skal komme oss fra dette til søndag, fortsatte Mourinho.

Lazio-trener Maurizio Sarri er kjent for å ha et høyt forbruk av sigaretter.

– Sarri er en lidenskapelig røyker, og det er virkelig fantastisk. Jeg har aldri sett noen røyke så mye, har den slovakiske fotballprofilen Marek Hamsik tidligere sagt. Han spilte under Sarri i Napoli.

Lazio og Roma er tabellnaboer i Serie A foran helgens stormøte. Lazio er på femteplass, poenget foran Mourinhos mannskap.

(©NTB)