Menu
Juventus og Cristiano Ronaldo tar imot Inter til toppkamp i Serie A søndag. Kampen kan gå for tomme tribuner. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix

Mot tomme tribuner i italiensk toppkamp

Kampen mellom Juventus og Inter er en av seks Serie A-kamper kommende helg som trolig går for tomme tribuner av frykt for spredning av koronaviruset.

Av NTB | 25.02.2020 19:16:34

Sport: Det sier landets ungdoms- og sportsminister Vincenzo Spadafora til statskanalen Tg2, ifølge football-italia.

– Tiltak er allerede på plass og stopper sportsbegivenheter inntil neste søndag. For enkelte arrangementer har vi gitt tillatelse til at de kan bli spilt bak lukkede dører, sier ministeren.

Oppgjørene Udinese – Fiorentina, Milan – Genoa, Parma – SPAL, Sassuolo – Brescia, Sampdoria – Hellas Verona og toppkampen Juventus – Inter er kampene som etter alle solemerker skal gå uten tilskuere.

Også Inters hjemmekamp i europaligaen mot bulgarske Ludogorets torsdag går for tomme tribuner.

Tidligere har tiltakene mot spredning av koronaviruset vært gjeldende for de tre regionene Lombardia, Veneto og Piemonte, men nå er de også utvidet til å gjelde ytterligere tre regioner.

Sist helg ble en rekke kamper i Serie A utsatt som følge av virusutbruddet i landet.

Tirsdag rapporterte Italia om 45 prosents økning i antall smittetilfeller, fra 222 til 300. Ti mennesker har så langt mistet livet i landet.

Italia har stengt skoler, museumer og teatre i de to regionene som er hardest rammet.

(©NTB)

Flere nyheter: