Menu
Moldes Marcus Holmgren Pedersen er klar for Feyenoord. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde-spiller solgt til nederlandsk storklubb

Marcus Holmgren Pedersen (20) forlater Molde til fordel for spill i Feyenoord i nederlandsk fotball.

Av NTB | 22.06.2021 15:09:39

Sport: Det bekrefter Molde på sine nettsider tirsdag. Administrerende direktør Ole Erik Stavrum opplyser at det er enighet mellom klubbene om en overgang for Pedersen.

Høyrebacken kom til Molde før 2020-sesongen fra Tromsø og er registrert med to mål for klubben.

Stortalentet har kontrakt med Feyenoord fra 1. juli.

– Marcus er et fantastisk talent. Han har tatt store steg fra han kom til klubben i fjor vinter og nå er han klar for nederlandsk fotball. Det er utrolig godt gjort. Overgangen var riktig for alle parter, så jeg ser fram til å følge med ham videre, sier Ole Erik Stavrum.

Pedersen har signert en avtale med Feyenoord som strekker seg fram til 2026.

– Med signeringen av Marcus har vi tilstrekkelig dekning på høyrebacken. Han er en talentfull gutt som allerede har de nødvendige kampminuttene i beina for alderen. Vi er sikre på at han vil ta de neste skrittene i utviklingen sin her i Feyenoord, sier den nederlandske klubbens tekniske direktør Frank Arnesen.

20-årige Pedersen gleder seg til eventyret som venter.

– Feyenoord er den ideelle klubben for meg å utvikle meg videre i. Detter det nye eventyret jeg lette etter. Den nederlandske ligaen og måten mange lag spiller på kjenner jeg godt fra før. Jeg gleder meg veldig til å møte lagkameratene mine, støtteapparatet og selvfølgelig supporterne, sier han ifølge sin nye arbeidsgiver.

Det er ikke kjent hva Feyenoord betaler i overgangssum for unggutten.

(©NTB)

Flere nyheter: