Menu
1-0: Moldes Ohi Omoijuanfo, som her blir omfavnet av lagkameratene etter sitt mål mot Bodø/Glimt, er seriens ubestridte toppscorer. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Molde slo Glimt 2-0 i Bodø: Elleve mål på ti kamper for Omoijuanfo

Ohi Omoijuanfo fortsetter å levere mål på løpende bånd. I toppkampen mot Bodø/Glimt scoret Molde-spissen nummer ti og elleve for sesongen og ordnet 2-0.

Av NTB | 24.06.2021 20:09:22

Sport: Med seieren drar Molde ifra på toppen av tabellen. Lagene lå likt før kampen, men nå har Molde førsteplassen alene med 23 poeng. Glimt beholder andreplassen.

Hjemmetapet var Glimts første i serien siden 19. mai 2019.

Omoijuanfo har skiftet fra trøye nummer 99 til nummer 9. Kanskje er det en tydelig nier-rolle som skal gi ham toppscorertittelen han i flere sesonger har kjempet om.

Torsdag avgjorde han en toppkamp med høyt tempo, men ikke de aller største sjansene. Molde-spissen var farlig på dødball, og brukte styrken sin til å heade inn 1-0 like etter pause. Han avgjorde med 2-0 ti minutter før full tid.

Med elleve mål har Omoijuanfo tre scoringer ned til Rosenborgs midtbanespiller Kristoffer Zachariassen. Glimt-spiss Erik Botheim, som var så het i sesongstarten, står fortsatt med seks mål.

Torsdag ble det et frustrerende tap, tross mye ball og spill for Glimt.

I neste runde venter Strømsgodset for Molde, mens Glimt møter Stabæk.

(©NTB)