Menu
Ohi Omoijuanfo feirer 2-0-målet mot Stabæk på Aker Stadion søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde på tabelltopp etter at Ohi senket gamleklubben

Ohi Omoijuanfo var i fyr og flamme mot gamleklubben Stabæk i Eliteserien søndag. Spissen scoret to mål i 2-1-seieren på hjemmebane.

Av NTB | 20.06.2021 19:54:12

Sport: De tre poengene betyr at Erling Moes menn nå leder Eliteserien med 20 poeng etter ni kamper. Bodø/Glimt følger nærmest, poenget bak.

– Det var veldig mye bra. Vi skulle avgjort denne kampen langt tidligere, siden vi har så mange store muligheter. Vi må være mer nøye, så vi er mer i balanse. Men jeg er fornøyd med store deler av kampen, sa trener Moe til Discovery etter kampen.

– Vi burde punktert kampen i første omgang. Det blir for spennende på tampen. Annen omgang var ikke god nok, supplerte Molde-kaptein Fredrik Aursnes.

Bare fem minutter senere sto det 2-0, og også denne gangen var det Ohi som gjorde målet. Spissen ble spilt gjennom alene med Marcus Sandberg og gjorde ingen feil da han la ballen i lengste hjørne.

Det var spissens fjerde og femte mål mot Stabæk siden han ble klar for Molde i mars 2019.

Målene søndag gjør også at spissen nå er toppscorer i Eliteserien med ni mål på like mange kamper denne sesongen.

Molde møter Bodø/Glimt til storkamp torsdag, mens Stabæk, som nå er under streken med fattige fem poeng, møter Vålerenga hjemme.

– Vi tenker ikke på at det skal bli en kamp i bunnen. Det er veldig jevnt i bunnen. Jeg synes vi gjør en god kamp. Jeg er ikke bekymret, sa Stabæk-trener Janne Jönsson etter kampen.

Omoijuanfo satte inn 1-0 mot gamleklubben etter 15 minutter. Han vendte opp på 16 meter og la ballen lekkert i lengste hjørne.

Stabæk reduserte til 1-2 etter halvspilt annen omgang ved Kosuke Kinoshita, men kom ikke nærmere poeng. Dermed endte det 2-1 til Molde.

(©NTB)

Flere nyheter: