Menu
Molde har en ambisjon om å komme seg til Toppserien innen utgangen av 2023. Her er Moldes administrerende direktør Ole Erik Stavrum. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde øker kvinnesatsingen – sikter mot Toppserien

Molde skal øke satsingen sin på kvinnefotball de kommende årene. Innen utgangen av 2023 har klubben en ambisjon om å komme seg opp i Toppserien.

Av NTB | 18.08.2022 10:40:53

Sport: Molde opplyser på egne nettsider at de skal gjøre nødvendige tiltak for å styrke satsingen. Det ble klart etter et styremøte mellom Molde Fotball AS og Molde Fotballklubb 16. august.

– Det har skjedd veldig mye positivt rundt jente- og kvinnefotballen i Norge de siste årene. MFK har vært blant de beste klubbene i landet på talentutvikling, og jeg er glad for at vi nå har en bred forankring i hele klubben for at vi skal få til et ytterligere løft og utvikle et topplag for kvinner også i Molde, sier administrerende direktør i klubben Ole Erik Stavrum.

Kvinnelaget til Molde spiller i 2. divisjon for øyeblikket.

– Ambisjonen er klar, vi skal ha to opprykk for damelaget innen overskuelig fremtid. Det første opprykket skal komme i løpet av denne eller neste sesong. Så skal vi bruke tiden det tar for å bygge et godt nok fundament for at vi etablerer oss i Toppserien når laget først kommer dit, sier Stavrum.

Flere av de største klubbene har satset på kvinnefotball de siste årene. I toppen av Toppserien ligger Brann, Rosenborg og Vålerenga.

(©NTB)