Menu
Moldes trener Erling Moe. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Molde åpner mot Gent i conferenceligaen

Molde starter hjemme mot belgiske Gent i conferenceligaen i fotball. Kampen spilles 8. september.

Av NTB | 27.08.2022 09:50:49

Sport: Slik avvikles de andre fem kampene for Molde i gruppespillet:

15/9: Djurgården (b)

6/10: Shamrock Rovers (h)

13/10: Shamrock Rovers (b)

27/10: Djurgården (h)

3/11: Gent (b)

De åtte gruppevinnerne i conferenceligaen er sikret plass i åttedelsfinalen. Puljetoerne skal ut i et omspill mot utslåtte lag fra europaligaen om de siste billettene til første utslagsrunde.

– Jeg synes dette ser ut som ei artig og utfordrende gruppe som er forholdsvis åpen. Jeg kan ikke si at jeg kjenner inngående til disse lagene ennå, så vi skal bruke litt tid på å bli skikkelig kjent med dem nå. Jeg ser for meg dette kan bli en spennende gruppe, sier Molde-trener Erling Moe til Romsdals Budstikke etter trekningen.

(©NTB)

Flere nyheter: