Menu
Anders Mol og Christian Sørum fortsetter å herje i sanden og tok seg videre til åttedelsfinalen i sandvolleyball-VM. Foto: Heiko Junge / NTB

Mol/Sørum kontrollert videre i sandvolleyball-VM

Anders Mol og Christian Sørum hadde små problemer med å ta seg videre til åttedelsfinalen i VM. Matthew Immers/Stefan Boermans ble slått i strake sett.

Av NTB | 15.06.2022 10:46:05

Sport: Det norske førstelaget er favoritt og jakter sin første VM-tittel. OL-vinnerne har vunnet verdenstouren og EM, men et VM-gull mangler.

Selv om det norske spillet ikke var helt på topp hadde de god kontroll på nederlandske Immers og Boermans. Det ble 21-18 og 21-17.

Det var jevnt fram 9-9 til da det rutinerte norske paret satte inn et lite rykk og overtaket i settet. De kontrollerte inn til 21-18.

Andresettet var også jevnt, men det mer erfarne norske paret tok de viktige poengene. Mol tok også fram giftige server som ble utslagsgivende.

Åttedelsfinalen mot østerrikske Robin Seidl/Philipp Waller spilles torsdag. Mol/Sørum møtte paret i siste verdenstourturnering i Latvia, og da ble det tap med 1-2. Nordmennene trakk seg senere fra turneringen på grunn av skadeproblemer.

Det andre norske paret, Hendrik Mol/Mathias Berntsen, tapte 0-2 for Mark Nicolaidis/Izac Carracher i sin 16-delsfinale.

(©NTB)